Over Klein Drukwerk

Hand erop directeur

Overal waar een logo op past kan Klein Drukwerk bedrukken, printen of verzorgen.

Onze specialisme is print- en drukwerk in alle formaten en oplages. Van visitekaartjes tot A0 posters en van magazine’s tot banners. Maar wij doen ook alle vormen van reclame, indoor en outdoor.

Op onze website staan onze standaard producten, maar heb je een vraag, had je net iets anders in gedachten of ben je op zoek naar iets heel bijzonders?

Neem contact op via de telefoon 0172-795072 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Levertijd

Onze standaard levertijd voor digitaal drukwerk is 2-4 werkdagen. De standaard levertijd voor offset drukwerk is 4-7 werkdagen. Uiteraard afhankelijk van product, oplage en afwerking.

Vormgeving / DTP

Eigen ontwerpen voldoen niet altijd aan de kwaliteitsverwachtingen. Wij maken graag een ontwerp, toegespitst op het gewenste item en uitstraling. Wij denken graag met je mee.

Aanleverspecificaties

De aanleverspecificaties kun je vinden bij het desbetreffende product.

Wachtwoord vergeten?

Indien je het wachtwoord bent vergeten kun je deze opnieuw opvragen door bij het inlogscherm op “wachtwoord vergeten” te drukken. Hier kun je het email adres invullen en wordt er een code naar je mailadres verzonden. Vervolgens kun je jouw gebruikersnaam invullen en de code kopiëren en plakken op de volgende pagina om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Verzendkosten

Tot 32 kg op 1 adres binnen Nederland €10,- en €15,- in België.

Afhalen kan, op afspraak,  op onze locatie in Alphen aan den Rijn, Maatschapslaan 29.

 

Betalingen lopen via iDeal bij Stichting Mollie Payment.